четвер, 26 березня 2015 р.

Вуличний простір

Прийшла весна! Тепліє, люди помалу одягують легший одяг, а різноманітні ресторації, кнайпи і кав'ярні Львова готуються виставляти літні майданчики. Уже за декілька днів вулички середньовічної частини міста будуть заставлені літніми майданчиками різноманітних конструкцій з парасольками і маркізами. Тож я вирішив пройтися вуличками, які традиційно обростають літніми майданчиками, і пофотаграфувати їх. Доки на них ще є вільний простір.
Не подумайте, що я проти літніх майданчиків. Я сам дуже люблю посидіти в кафе на вулиці. Але в більшості випадків такі майданчики у нас займають надто багато простору. Інколи буває просто важко пройти, особливо на вихідні і в свята. Потрібно обмежувати їх розмір, ідеальними є просто столики на тротуарі з акуратною маркізою, парасольками і декількома горщиками з зеленню.
На фото також помітна інша проблема. Простір, який скоро займуть майданчики зараз повністю заставлений автомобілями. Пішохідна зона не працює так, як вона мала б працювати. До 10 ранку всі вулички встигають повністю запаркувати. Чи зменшиться кількість авто, коли з'являться літні майданчики? Не думаю, швидше за все вони займуть простір між майданчиками.

Натискайте на фото, щоб збільшити!

1. Вулиця Галицька

2.
3. вул. Староєврейська
4.
5. вул. Братів Рогатинців
6.
7. вул. Сербська

8.
9. вул. Ставропігійська

 10. вул. Вірменська
11.
12. вул. Краківська
13. пл. Яворського
Тут вже встановили вуличні маркізи.
14. І нарешті пл. Ринок
15.

 16.




Немає коментарів:

Дописати коментар