четвер, 18 серпня 2016 р.

Голосування за найкраще озеленення двору багатоповерхового будинку у конкурсі "Зелена Хвиля"

Сьогодні виставляю на голосування останню категорію конкурсу "Зелена Хвиля" -  Найкраще озеленення дворів багатоквартирних будинків.   Уже триває голосування за три категорії:

Конкурс озеленення "Зелена Хвиля" стартував 20-го червня за ініціативою групи компаній «Клуб Рослин» та за підтримки Львівської міської ради. Прийом заявок завершився 15 серпня. Метою конкурсу є надихнути мешканців Львова  долучитись до процесу створення благополуччя та краси на вулицях нашого міста.

Отже подивимось на претендентів в категорії Найкраще озеленення дворів багатоквартирних будинків

Претендент №1


Претендент №2

Претендент №3


Претендент №4


Претендент №5

Претендент №6

Претендент №7


Претендент №8

Претендент №9

Претендент №10 

Претендент №11

Претендент №12 

Претендент №13

Претендент №14


Претендент №15

Претендент №16

Претендент №17

Претендент №18

Претендент №19

Претендент №20

Претендент №21

А тепер, коли ви визначились з найкраще озелененим двором багатоквартирного будинку, можна перейти до голосування.

І поки триває голосування, нагадую які саме призи очікують на переможців:
  • Переможець, який займе 1 місце отримає приз на суму 3000 грн. (сертифікат на закупівлю рослин на суму 3000 грн.)  та річну підписку на журнали "Ландшафт і Архітектура" та "Нескучный Сад" за 2016 рік.
  • Переможець, який займе 2 місце отримає приз на суму 2000 грн. (сертифікат на закупівлю рослин на суму 2000 грн.) річну підписку на журнал "Ландшафт і Архітектура" за 2016 рік.
  • Переможець, який займе 3 місце отримає приз на суму 1000 грн. (сертифікат на закупівлю рослин на суму 1000 грн.) річну підписку на журнал "Ландшафт і Архітектура" за 2016 рік.
  • Всі учасники конкурсу отримають у подарунок примірник журналів "Нескучний сад" і "Ландшафт і Архітектура".
Всі учасники, які посіли призові місця, отримають табличку, на якій буде вказано назву конкурсу, номінацію, в якій переміг конкурсант, рік. Таку пам'ятну табличку своїх досягнень можна закріпити на фасаді будівлі, на воротах.
Переможці конкурсу будуть оголошені у понеділок, 21 серпня. 

9 коментарів:

  1. Добрий день, скажіть будь ласка, а що не всі хто подавав заявки і надсилав фото беруть участь в голосуванні?

    ВідповістиВидалити
  2. Де можна буде дізнатись хто переміг?

    ВідповістиВидалити
  3. позикова компанія, яка надає мені позику в розмірі 5 000 000,00 доларів США. Коли інші позичальники знехтували моєю пропозицією, але пан Бенджамін Лі надав мені позику на успіх. вони беруть участь безпосередньо у фінансуванні позики та в плані інвестицій. вони надають фінансові рішення компаніям та особам, які шукають доступу до фондів ринків капіталу, вони можуть допомогти вам фінансувати ваш проект або розширити свій бізнес .. Надіслати електронною поштою Контакт :::: Також 247officedept@gmail.com або Написати на номер WhatsApp на 1- (989 -394-3740)

    ВідповістиВидалити